“Уютна хижа” с Матраци ТЕД – Грант за обновяване на легловата база в хижи и заслони

"ТЕД БЕД" ЕАД предоставят различни продукти за добър сън на планинарите на стойност 15 000 лв.

ИСТОРИЯ НА ГРАНТА

След дълъг ден по планинските пътеки човек с радост приема гостоприемството и уюта на планинските хижи и в добра компания се отдава на възстановяване на силите, преди на следващата утрин да продължи в начертаната посока. Известно е, че сънят е от съществено значение за организма, когато трябва да си отпочине и възстанови своите енергийни запаси. Ето защо и нощувката в хижа или заслон е толкова важна.

За наша радост тази година в кампанията „Хижа на годината“ се присъединяват и водещия български производител на матраци, легла и аксесоари за сън, компания„ТЕД БЕД“ ЕАД – добре познати като „Матраци ТЕД“.

“Уютна хижа” с Матраци ТЕД се казва грант програмата за хижи и заслони, която ще се осъществи с подкрепата на компанията. Грантът е на стойност 15 000 лева, които ще бъдат предоставени под формата на различни продукти от портфолиото на ТЕД: матраци, спални комплекти, възглавници, завивки и др.

ПОВЕЧЕ ДЕТАЙЛИ

За гранта на “Уютна хижа” с Матраци ТЕД са номинирани хижи и заслони, които се справят добре със стопанисването, но имат спешна нужда от смяна на матраци, недостиг на спални завивки и възглавници или необходимост от смяна на вече изхабени такива. 

Всички номинирани за грантове хижи и заслони през 2024г. година са избрани за отговарящи на критериите за съответната помощ от номиниращите организации, които добре познават спецификите на планинският туризъм. За да дадем още по голяма представителност, тази година, в етапа на номинации допуснахме за разглеждане и публични предложения, направени чрез анкета до планинарската общност.

До всички предложени за номинации хижи и заслони бяха изпратени мотивационни анкетни карти за събиране на необходимата за изпълнението на гранта информация. На база отговорите на анкетите е финализран списък с хижите и заслоните, които се борят за грантовете.

Победителите във всички грантове ще бъдат избрани с публично гласуване, което се провежда онлайн на huts.360mag.bg, в периода от 15.05.2024г. до 25.09.2024г. 

В повече от 25 години прекарани в изследвани на най-добрите и успешни технологии за производство на висококачествени матраци и спални аксесоари, „ТЕД БЕД“ ЕАД несъмнено знаят какви са разликите в ползите от съня, при използване на матраци произведени преди 30-40 години и тези от наши дни. Отчитайки факта, че по-голяма част от хижите и заслоните матраците са на повече от 20 години, а на места дори и повече, екипът на Матраци ТЕД се включват в общите ни усилия да обновим и подобрим местата за отдих в планината с осигуряване на грант. 

Виж номинираните за този грант хижи и гласувай за най-достойната

За да гласувате трябва да имате регистрация и да сте влезли.


“Уютна хижа” с Матраци ТЕД – Грант за обновяване на легловата база в хижите - VIEW