Конкурс “Защо харесвам тази хижа”

Хижите и заслоните са места, които са създадени да функционират освен като убежище за пребиваване в планината, и като социални обекти. Ето защо и най-добрите хижи и заслони в конкурса Хижа на годината се избират с отворено гласуване, в което участие могат да вземат всички желаещи. 

Освен да дадете своя глас за кампанията, ви каним да вземете участие в любителския конкурс “Защо харесвам тази хижа”, като ни разкажете ваша забавна, емоционална, екстремна, любовна, поучителна или вдъхновяваща история, свързана с любимата си хижа. Есенцията е във вашите ръце, химикалите също. 

Обикновено свързваме най-съкровенните си спомени с хора, места и случки. Завръщаме се на места, които наистина са оставили ярък отпечатък в нас. Разказвайки ни вашата история, свързана с хижа или заслон, ще даде възможност и на други хора да се заразят с магията на планината и да открият своето специално място. 

Всички получени истории ще бъдат публикуване на официалния сайта на кампанията

КАК ДА УЧАСТВАТЕ
За да се включите в конкурса, в срок до 01 септември 2024 г., чрез формата по-долу  трябва да ни изпратите:

  • свой авторски текст, посветен на любимата ви хижа (като в рамките на до две страници при размер на шрифта 12 ни разкажете защо харесвате точно нея)
  • от 1 до 10 ваши авторски фотографии, представящи любимата ви хижа в най-добрата ѝ светлина (общият обем на снимките не трябва да надхвърля 20 МБ)

ОЦЕНЯВАНЕ
До 05 септември 2024 г. жури, съставено от екипа на 360mag.bg и партньорите на конкурса Subaru Bulgaria и БТС, ще разгледа изпратените текстове и фотографии и ще ги оцени по тяхната естетична и емоционална стойност. 

НАГРАДАТА
Авторът на най-интересния и вълнуващ разказ, подкрепен с тематични кадри, ще спечели уикенд с един от най-новите модели на Subaru Crosstrek в хижа на БТС по избор. Наградата включва ползване на автомобил Subaru Crosstrek, пълен резервоар с гориво и ваучер за две нощувки за двама, в избраната от вас хижа.

Победителят ще бъде обявен на 15 септември 2024 г. на страницата на Хижа на годината.

Включете се в кампанията за популяризирането на българските хижи сега!

Участвай сега

Конкурс

Maximum file size: 67.11MB

Съгласие за публикуване
Потвърждение за авторски права