Грант за строителни материали и специализиран труд с GP Group

За втора поредна година компанията осигурява строителни материали за 5 000 лв. за ремонт на хижа или заслон

ИСТОРИЯ НА ГРАНТА

Много са  хижите и заслони в България, които се нуждаят от базови строителни ремонти, за да осъществяват ключови дейности, залегнали в основните функции на такъв тип обекти. През изминалата година голяма част от получените проекти за гранта за строителни матерали на GP Group, бяха за ремонт на покриви, стълбища, фасади, санитарни и кухненски помощения. 

Водени от стремежа да създадем повече възможности за подобряване на условията в българските хижи и заслони, с радост обявяваме, че за втора поредна година фирма GP Group ще подкрепи кампанията „Хижа на годината“. GP Group отново осигурява грант на стойност 5 000 лв., предоставени под формата на строителни материали, но това не е всичко. В духа на солидарност, екипът на GP Group ще обедини сили и ще окаже помощ на победителя в гранта по подготовката и изпълнението на проекта, с допълнителен труд на специалисти на компанията. 

Съгласно новата механика за предоставяне на грантове през 2024г., в гранта на GP Group още на етап номинации бяха предложени хижи и заслони, които имат спешна нужда от базови ремонти и стопаните им са показали желание и възможност да ги изпълнят. 

Победителят в гранта на GP Group ще бъде избран с публично гласуване, което се провежда от 15.05. до 25.09 и ще бъде обявен на официална церемония по награждаване, която ще се проведе в началото на октомври 2024г. 

Включи се и ти!

За да допълним гранта, към дейностите свързани с изпълнението му ще могат да се запишат и участват доброволци, които да допринесат за ще още по-голям резултат. Всички дейности координирани от организаторите на кампанията „Хижа на годината“. Записването за участие в доброволческите акции ще става на сайта https://huts.360mag.bg/dobrovolci/ , където е поместена и цялата информация за тазгодишната кампания, подкрепяща планинския туризъм.

Виж номинираните за този грант хижи и гласувай за най-достойната

За да гласувате трябва да имате регистрация и да сте влезли.


Грант за строителни материали и специализиран труд с GP Group - VIEW