Най-добрите хижи и заслони в България 2023

Конкурс “Защо харесвам тази хижа”

Станете част от този конкурс, за да подкрепите любимата си хижа не само като гласувате за нея, но и като я популяризирате със собствени средства.

Ние от своя страна ще ви се отблагодарим с подобаваща награда.

КАК ДА УЧАСТВАТЕ

За да участвате трябва просто да ни изпратите до 10 авторски фотографии на любимата ви хижа, представящи я в най-добрата ѝ светлина, като ги придружите с кратък текст защо харесвате точно нея. Предложенията си можете да изпратите чрез формата за качване по-долу, до 15 септември 2023 г. След одобрение снимките и текстовете ви автоматично ще бъдат публикувани на страницата на конкурса тук, както и в сайта на 360mag.bg.

ОЦЕНЯВАНЕ

До 20 септември 2023 г. жури, съставено от екипа на 360mag.bg и партньори от кампанията “Хижа на годината” ще разгледа изпратените фотографии и текстове и ще ги оцени по тяхната естетична и емоционална стойност.

Заедно опознаваме най-добрите хижи на България

НАГРАДАТА

Трите най-добри предложения ще спечелят разходка със Subaru до хижа на БТС по избор. Наградата включва уикенд (петък – понеделник) с автомобил Subaru XV, пълен резервоар с гориво и ваучер за нощувка в избраната от вас хижа.

Победителите ще бъдат обявени  до 20 септември 2023 г. на страницата на конкурса и в 360mag.bg, а екипът ни ще се свърже с тях допълнително.

Вижте всичко за конкурса „Защо харесвам тази хижа“ тук