Най-добрите хижи и заслони в България 2023

Програми за хижи и заслони

Щастливи сме да обявим, че Karcher Bulgaria активира специална програма, насочена към хижи и заслони. Като експерти в областта, те предлагат конкретни решения, стъпки и методи за най-подходящите начини за постигане на блестящи резултати, свързани с почистване и поддръжка на обекти в планината. От компанията вече са провели срещи със собственици на хижи, за да вникнат в проблематиката при поддръжката и да предложат подходящите решения за различните нужди и изисквания. 
 
„Идеята на нашата компания е преди всичко да консултираме, за да изработим система за почистване. Понякога не се изисква предлагането на нов уред, а понякога с един такъв могат да се изпълнят 12 неща.“
 
Освен от съвети, стопаните на хижи и заслони ще имат възможност да се възползват от преференциални цени при закупуване на многофункционални уреди Karcher.
 

От програмата може да възползват всички стопани на хижи и заслони в страната, като изпратят запитване на: office.sofia@karcher.com

Вижте повече за Karcher и нейните ценности, експертиза и силни страни тук 

От компанията MATRAX, приемат за своя кауза, подобряването на условията за настаняване в българските хижи и заслони. Те създават социална програма, включваща специализирани консултации, индивидуални условия и решения, за всички обществени обекти в планината.

От програмата може да се възползват всички стопани на хижи и заслони в страната, като се свържат на имейл: huts@matrax.bg или на директна телефонна линия с Нина Арсова – 0876 912 409, където хижарите могат да разчитат на разбиране към спецификите на този тип обекти, лично отношение и подход.

Виж повече за компанията „Matrax” и марките им Magniflex & isleep


Вижте още: Грант за финансиране на стойност до 5000 лв. в матраци от MATRAX.bg.

Приятелите ни от Photomatе са един от най-големите доставчици на технологии, свързани с генериране на енергия от слънцето и батерии за съхранение. 

Благодарим им за готовността да съдействат в мисията за по-чиста и интелигентна енергия за хижите и заслоните в България. 

От програмата може да се възползват всички стопани на хижи и заслони, като изпратят мейл със заглавие „Програма за хижи и заслони“ на service@photomate.bg или на телефон +35929066429, където могат да разчитат на компетентни съвети и насоки за оптимално планиране и реализация.

Повече за компанията Photomate, може да видите тук

АКЦЕНТИ НА КАМПАНИЯТА