Най-добрите хижи и заслони в България 2023

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЛЕГЛОВАТА БАЗА​

до 5 000 лв

matrax

КАНДИДАТСТВАЙ С ПРОЕКТ ЗА ФИНАНСИРАНЕ В МАТРАЦИ ДО 5 000 ЛЕВА ОТ “MATRAX”

Лидерът в продуктите за сън Matrax се включва в кампанията “Хижа на годината”, за да предостави знание, индивидуални условия и решения и заедно да подобрим условията за настаняване в българските хижи и заслони.

Освен специални условия за всички обществени обекти в планината, с които може да се запознаете в секцията “специални условия за хижи и заслони”, компанията обявява и грант за финансиране на стойност до 5000 лв. в матраци.

В рамките на кампанията “Хижа на годината”, заедно с “Matrax” и марките им Magniflex & isleep“ отправяме предизвикателство към вас, стопаните на хижи и заслони – кандидатствайте с проект за обновяване на легловата база до 15 ноември 2023 г. и може да спечелите по-добър сън за планинарите във вашата хижа.

Как да участвате? Лесно е – разкажете ни в свободен текст, защо трябва да спечели вашата хижа.

Победителят ще бъде избран с гласуване от представители на Matrax, БТС, БААТ и 360mag, като ще се имат предвид следните критерии, които е важно кандидатстващите да заложат в мотивационното си писмо:

Обновяване на легловата база от Matrax
  • локация: по-отдалечените хижи ще имат предимство, поради трудността на достигане и нуждата от още по-качествено възстановяване и сън;
  • състояние на легловата база в момента – с колко легла разполага хижата, има ли планове за добавяне на нови, кога за последно са модернизирани;
  • трафик/популярност: колко туристи / планинари посещават хижата средномесечно; кои са най-активните периоди в годината?
  • амбиция: какви са плановете и мечтите за развитие и популяризиране на хижата, за да стане по-посещавана;
  • туристически дейности: как се развива и как вие развивате планинския туризъм в региона;
  • комуникация: как ще се популяризира сред гостите на хижата (и не само) важността от качествената почивка и сън и връзката с новите продукти от MATRAX, с които е оборудвана хижата.

Кандидатурите очакваме на: magazine@360mag.bg

Пълните условия и напътствия вижте тук!

АКЦЕНТИ НА КАМПАНИЯТА