Най-добрите хижи и заслони в България 2023

Кандидатствай за строителни материали

за 5 000 лв

GP GROUP

Спечелете строителни материали на стойност 5 000 лв. за ремонт на хижа или заслон от GP Group.

Нова финансираща програма за стопани на хижи и заслони отваря в рамките на кампанията „Хижа на годината“

В стремежа си да създадем повече възможности за подобряване на българските хижи и заслони, с радост обявяваме, че с подкрепата на GP Group стартираме нова финансираща програма, към кампанията “Хижа на годината”. Тя е насочена към всички хижари, които планират ремонтни дейности в и около своя обект. Гранта по програмата на GP Group е 5 000 лв. предоставени под формата на  строителни материали без ограничение от вида им.  

Как да участвате?

За да спечелите гранта, е достатъчно да изпратите информация за планираните от вас дейности и да ни вдъхновите с вашата лична история, чрез писмо и количествена сметка за необходимите ви материали. Разкажете ни повече за обектаи за настоящата му роля в развитието на туризма в местния регион. Споделете ни вашите цели и мечти свързани с хижата или заслона. 

За финансиращата програма могат да кандидатстват всички хижи и заслони в страната.

Спечелете строителни материали

 

Мотивационите писма очакваме на emai: magazine@360mag.bg. Срокът за подаване на кандидатури е 15.11.2023 г., като победителите ще обявим на 06.12.2023 г. по време на фестивала “Дни на Предизвикателствата”, където ще се извърши награждаването в конкурса “Хижа на годината”.

Заедно с GP Group и партньорите на кампанията от БТС ще изберем един победител, който ще получи 5 000 лв. в строителни материали (тези, които са предварително заявени при кандидатстването).

Писмото, което най-много вдъхнови журито, ще бъде публикувано в 360mag.bg, след обявяването му за победител.

И това не е всичко. В духа на солидарност, целият екип на GP Group ще обедини сили и ще посвети един работен ден за благото на общността и природата, като се включи в ремонтните дейности на избраната хижа. Идеята на доброволческата акция възниква като отговор на необходимостта от работна ръка. 

Вижте повече за GP Group – линк към страница с партньори в сайта „Хижа на годината“

АКЦЕНТИ НА КАМПАНИЯТА